Uleiuri si piese auto

Evo Motors Oil

Filtre auto

Filtrul de aer este componenta cea mai importanta a unei masini, deoarece prin intermediul acestuia motorul ”respira”. Fie ca este un model mai vechi sau unul mai nou, orice masina are un filtru de aer cu scopul de a curata aerul inainte ca acesta sa ajunga in galeria de admisie si in motor. Pentru obtinerea unei performante mai bune a masinii, filtru de aer este prima componenta care se schimba.

Filtrele de aer sunt dintr-un material de carton, fibros, textil sau burete, pentru ca particulele de praf sa nu intre in motor. Lipsa filtrului de aer produce uzura pistoanelor prematur sau infundarea catalizatorului, datorita particulelor de praf sau de gunoi care intra in motor.

Filtrul de aer trebuie schimbat o data cu revizia periodica, nu in momentul in care masina nu mai respira, motorul nu mai trage sau filtrul este murdar. Atunci cand filtrul este murdar, masina nu mai trage, nu mai sta la relanti, oscileaza turatia si consuma excesiv. Toate aceste lucruri duc la distrugerea motorului, iar un filtru de aer este cea mai ieftina componenta care nu necesita o perioada mare pentru schimbarea lui.

Filtrul de aer al masinii tale este o componenta deosebit de importanta, deoarece permita motorului sa respire aerul curat, oferindu-i siguranta si fiabilitate. Este cea mai ieftina piesa, dar si cea mai esentiala in functionalitatea motorului, ce trebuie schimbata la timp, inainte sa apara alte probleme.filtre auto ieftine

Filtre auto ieftine

Asadar, EVO MOTORS te ajuta sa iti schimbi filtrul de aer la cel mai mic pret, la momentul potrivit, pentru a fi evitate probleme si masina ta sa fie in starea cea mai buna.


Piese auto

Parteneri


Colina Motorsport
AMI Automotorsport
Touring Europa Bus Romania
Romatsa SA
Rombus Transport
Select GC
Leonhard Weiss
Coifer Impex
Unicomp
CNADR Tarom SA
Racing NICK
Autofit International


© Evo Motors 2013